Υλικά
• 4 φέτες μπαγιάτικο άσπρο ψωμί
• 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο (χτυπημένα στο γουδί)
• 2 κουταλιές ξύδι
• 1/2 λεμόνι
• 1 κούπα λάδι
• 200 γραμμάρια καρύδια αλεσμένα (προαιρετικά)
Ετοιμασία
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ψωμί, το σκόρδο και τα καρύδια. Στην συνέχεια ρίχνουμε εναλλάξ λάδι, ξύδι και λεμόνι και ζυμώνουμε το μίγμα μέχρι να γίνει ομοιόμορφο.
• 4 φέτες μπαγιάτικο άσπρο ψωμί
• 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο (χτυπημένα στο γουδί)
• 2 κουταλιές ξύδι
• 1/2 λεμόνι
• 1 κούπα λάδι
• 200 γραμμάρια καρύδια αλεσμένα (προαιρετικά)
Ετοιμασία
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ψωμί, το σκόρδο και τα καρύδια. Στην συνέχεια ρίχνουμε εναλλάξ λάδι, ξύδι και λεμόνι και ζυμώνουμε το μίγμα μέχρι να γίνει ομοιόμορφο.