Υλικά
500 γρ κιμά μοσχαρίσιο
500 γρ κιμά χοιρινό
1,5 κονσέρβας κονκασέ ή ακόμα καλύτερα ψιλοκομμένη φρέσκια ντομάτα (για όσους έχουν την ευτυχία να μαγειρεύουν στην Ελλάδα)
2 μακρόστενες πράσινες πιπεριές
2 μακρόστενες κόκκινες πιπεριές
4 μέτρια γλυκά κρεμμύδια (αν βρείτε κόκκινα ακόμα πιο καλά)
Ψιλοκομμένο μαϊντανό Ελαιόλαδο
1,5 κγ κύμινο
1,5 κγ καυτερό μπούκοβο
Λίγο ταμπάσκο πράσινο
Λίγη γουόστερ σος
Λίγη κέτσαπ
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Για το στρούντελ
2 σφολιάτες γαλλικού τύπου (1 κουτί)
1 μεγάλο βαθύ πιάτο με τριμμένα τυριά (προτείνω έμενταλ γιατί λιώνει όμορφα , φέτα για τη ιδιαίτερη γεύση της , μετσοβόνε για το άρωμα του καπνού και γκούντα γιατί ως γνωστόν δεν γίνεται παράσταση μόνο με πρωταγωνιστές
1 κρόκο αυγού χτυπημένο
500 γρ κιμά μοσχαρίσιο
500 γρ κιμά χοιρινό
1,5 κονσέρβας κονκασέ ή ακόμα καλύτερα ψιλοκομμένη φρέσκια ντομάτα (για όσους έχουν την ευτυχία να μαγειρεύουν στην Ελλάδα)
2 μακρόστενες πράσινες πιπεριές
2 μακρόστενες κόκκινες πιπεριές
4 μέτρια γλυκά κρεμμύδια (αν βρείτε κόκκινα ακόμα πιο καλά)
Ψιλοκομμένο μαϊντανό Ελαιόλαδο
1,5 κγ κύμινο
1,5 κγ καυτερό μπούκοβο
Λίγο ταμπάσκο πράσινο
Λίγη γουόστερ σος
Λίγη κέτσαπ
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Για το στρούντελ
2 σφολιάτες γαλλικού τύπου (1 κουτί)
1 μεγάλο βαθύ πιάτο με τριμμένα τυριά (προτείνω έμενταλ γιατί λιώνει όμορφα , φέτα για τη ιδιαίτερη γεύση της , μετσοβόνε για το άρωμα του καπνού και γκούντα γιατί ως γνωστόν δεν γίνεται παράσταση μόνο με πρωταγωνιστές
1 κρόκο αυγού χτυπημένο