ΥΛΙΚΑ
• 250 γρ. φράουλες
• 2 μεγάλα πορτοκάλια
• 1/4 φλυτζανιού ζάχαρη
• 1 πρέζα βανίλια
• 2 κ. σ. νερό
• 2 κ. σ. Κονιάκ
• 300 γρ. σαντιγύ
• 2 ακτινίδια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Πλύντε τις φράουλες και αφαιρέστε τα κοτσάνια
• Ξεφλουδίστε και κόψτε τα πορτοκάλια σε μικρές μπουκιές
• Καθαρίστε τα ακτινίδια και κόψτε τα σε ροδέλες πάχους 5 χιλιοστών
• Ανακατέψτε τα φρούτα με το κονιάκ και βάλτε τα στο ψυγείο
• Βάλτε τη ζάχαρη το νερό και την βανίλια σε κατσαρόλα και ζεστάνετε ανακατώνοντας μέχρι να λιώσει
• Αφήστε το σιρόπι να κρυώσει και προσθέστε το στα φρούτα
• Σκεπάστε τα και βάλτε τα στο ψυγείο για 30 λεπτά
• Σερβίρετε με σαντιγύ