ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΑΛΑΤΑ ΠΙΑΖ


ΥΛΙΚΑ
•  1/2 Κιλό Φασόλια μικρά
•  1 μεγάλο Κρεμμύδι
•  5-6 κλωναράκια Μαϊντανό
•  1/2 φλ. Λάδι
•  1 κ. σ. Ξύδι
•  Αλάτι - Πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
•  Αφήνουμε τα φασόλια στο νερό από την προηγούμενη.
•  Τα βράζουμε μέχρι να γίνουν τρυφερά αλλά χωρίς να σκάσουν ή να λειώσουν.
•  Τα στραγγίζουμε πολύ καλά και τα βάζουμε στο μπωλ της σαλάτας.
•  Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τον μαϊντανό ψιλοκομένα και ανακατεύουμε με προσοχή να μην λιώσουν τα φασόλια.
•  Σε μικρό μπωλ χτυπάμε το λάδι με το ξύδι και όσο αλατοπίπερο θέλουμε και περιχύνουμε με τη σάλτσα αυτή τα φασόλια.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
•  Σερβίρονται χλιαρά ή κρύα