ΥΛΙΚΑ
• 1/2 Κιλό Φασόλια μικρά
• 1 μεγάλο Κρεμμύδι
• 5-6 κλωναράκια Μαϊντανό
• 1/2 φλ. Λάδι
• 1 κ. σ. Ξύδι
• Αλάτι - Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Αφήνουμε τα φασόλια στο νερό από την προηγούμενη.
• Τα βράζουμε μέχρι να γίνουν τρυφερά αλλά χωρίς να σκάσουν ή να λειώσουν.
• Τα στραγγίζουμε πολύ καλά και τα βάζουμε στο μπωλ της σαλάτας.
• Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τον μαϊντανό ψιλοκομένα και ανακατεύουμε με προσοχή να μην λιώσουν τα φασόλια.
• Σε μικρό μπωλ χτυπάμε το λάδι με το ξύδι και όσο αλατοπίπερο θέλουμε και περιχύνουμε με τη σάλτσα αυτή τα φασόλια.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
• Σερβίρονται χλιαρά ή κρύα