ΥΛΙΚΑ
• 1/2 κιλό Γαρίδες
• 2 Κρεμμύδια ξερά
• 3 σκελίδες σκόρδο
• 1 κιλό Ντομάτες ώριμες λειωμένες
• Αλάτι
• 250 gr Τυρί Φέτα
• 4-5 κ. σ. Λάδι
• 1/2 ποτηράκι κρασί
• 5 κλωνιά Μαϊντανό
• Πιπέρι άσπρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Πλένουμε τις γαρίδες και τις βάζουμε σε κατσαρόλα με τόσο νερό όσο να τις σκεπάζει.
• Τις βράζουμε για 5 λεπτά και φυλάμε το νερό που έβρασαν.
• Σε βαθύ τηγάνι με καπάκι ζεσταίνουμε το λάδι, ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό ψιλοκομμένα.
• Προσθέτουμε τις ντομάτες και το αλατοπίπερο.
• Σκεπάζουμε το τηγάνι και σιγοβράστε για 30 λεπτά περίπου.
• Προσθέτουμε τις γαρίδες και λίγο νερό από αυτό που έβρασαν και βράζουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα.
• Λίγα λεπτά πριν κατεβάσουμε το τηγάνι από την φωτιά προσθέτουμε τη φέτα κομμένη σε κομμάτια.
• Ανακατεύουμε ελαφρά και σερβίρουμε αμέσως.
• 1/2 κιλό Γαρίδες
• 2 Κρεμμύδια ξερά
• 3 σκελίδες σκόρδο
• 1 κιλό Ντομάτες ώριμες λειωμένες
• Αλάτι
• 250 gr Τυρί Φέτα
• 4-5 κ. σ. Λάδι
• 1/2 ποτηράκι κρασί
• 5 κλωνιά Μαϊντανό
• Πιπέρι άσπρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Πλένουμε τις γαρίδες και τις βάζουμε σε κατσαρόλα με τόσο νερό όσο να τις σκεπάζει.
• Τις βράζουμε για 5 λεπτά και φυλάμε το νερό που έβρασαν.
• Σε βαθύ τηγάνι με καπάκι ζεσταίνουμε το λάδι, ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό ψιλοκομμένα.
• Προσθέτουμε τις ντομάτες και το αλατοπίπερο.
• Σκεπάζουμε το τηγάνι και σιγοβράστε για 30 λεπτά περίπου.
• Προσθέτουμε τις γαρίδες και λίγο νερό από αυτό που έβρασαν και βράζουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα.
• Λίγα λεπτά πριν κατεβάσουμε το τηγάνι από την φωτιά προσθέτουμε τη φέτα κομμένη σε κομμάτια.
• Ανακατεύουμε ελαφρά και σερβίρουμε αμέσως.