ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΧΑΝΑΚΙ

ΥΛΙΚΑ
•  1/2 κιλό Γαρίδες
•  2 Κρεμμύδια ξερά
•  3 σκελίδες σκόρδο
•  1 κιλό Ντομάτες ώριμες λειωμένες
•  Αλάτι
•  250 gr Τυρί Φέτα
•  4-5 κ. σ. Λάδι
•  1/2 ποτηράκι κρασί
•  5 κλωνιά Μαϊντανό
•  Πιπέρι άσπρο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
•  Πλένουμε τις γαρίδες και τις βάζουμε σε κατσαρόλα με τόσο νερό όσο να τις σκεπάζει.
•  Τις βράζουμε για 5 λεπτά και φυλάμε το νερό που έβρασαν.
•  Σε βαθύ τηγάνι με καπάκι ζεσταίνουμε το λάδι, ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό ψιλοκομμένα.
•  Προσθέτουμε τις ντομάτες και το αλατοπίπερο.
•  Σκεπάζουμε το τηγάνι και σιγοβράστε για 30 λεπτά περίπου.
•  Προσθέτουμε τις γαρίδες και λίγο νερό από αυτό που έβρασαν και βράζουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα.
•  Λίγα λεπτά πριν κατεβάσουμε το τηγάνι από την φωτιά προσθέτουμε τη φέτα κομμένη σε κομμάτια.
•  Ανακατεύουμε ελαφρά και σερβίρουμε αμέσως.