ΥΛΙΚΑ
• 1 φλ. καφέ Βούτυρο
• 1 φλ. καφέ Ζάχαρη
• 3,5 φλ. καφέ Αλεύρι
• 4 Αυγά
• 1 φλ. καφέ τριμμένη Σοκολάτα
• 2 κ. κ. (κοφτές) baking powder
• 2 πρέζες βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη.
• Προσθέτουμε έναν έναν τους κρόκους, την τριμμένη σοκολάτα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
• Ανακατεύουμε το baking powder με το αλεύρι και την βανίλια και τα προσθέτουμε και αυτά.
• Συνεχίζουμε να χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να έχουμε στο σκεύος μας ένα σχερικά ομοιεγενές μείγμα.
• Χτυπάμε χωριστα τα ασπράδια σε μαρέγκα και τα ανακατεύουμε απαλά με το μείγμα μας με ξύλινη κουτάλα.
• Βουτυρώνουμε μια φόρμα και την πασπαλίζουμε με τριμμένη φρυγανιά.
• Ψήνουμε για 50 περίπου λεπτά σε φούρνο στους 175 βαθμούς.